FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind u de veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Heeft u zelf een vraag? Neemt u dan aub contact met ons op via deze pagina.

Vraag 1: Ik wil een grote hoeveelheid YAB’bones’ kopen. Krijg ik dan korting?
Antwoord: Voor grote hoeveelheden verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier.

Vraag 2: I would also like to buy a YAB YellowAlertBone
Antwoord: For buying outside the Netherlands please  contact us at contact, or [email protected]

Vraag 3: Indien u géén bevestigingsmail heeft ontvangen, kan het mogelijk zijn dat u uw e-mail adres verkeerd heeft ingevuld.
Antwoord: Stuur dan aub een e-mail met uw naam en adresgegevens, eventueel met het bestelnummer, mocht u dat nog weten én wat u precies besteld heeft. Dan kunnen wij het hier even goed nakijken, waarna de bestelling, na ontvangst van uw betaling, alsnog z.s.m. naar u zal worden toegezonden. Ons bankrekeningnummer is IBAN: NL98 RABO 0116174706 t.n.v. Schoenreparatie Ron Verlangen te Gemert de BIC code is RABONL2U

Vraag 4: Is het mogelijk om een andere tekst op de YAB botjes te drukken?
Antwoord: Wij hebben gekozen voor ALERT omdat dat een internationaal woord we hadden ook kunnen kiezen voor afstand of niet aaien of afstand houden etc.. Het gaat er eigenlijk niet om wat er op de YAB staat het gaat om het gele botje wat je op grote afstand al kunt zien zodat iedereen die weet wat het betekend hiermee rekening kan houden als je moet lezen wat erop de YAB staat dan ben al te dichtbij.De opdruk vervaagd ook na verloop van tijd daarmee is de functie van de YAB er niet minder om, nogmaals het gaat bij de YAB niet om de tekst dan wel om het feit dat YAB een uniek herkenningsteken is ,het lijkt niet op een versiering (gele lintje) het is geen sleeve of jas met tekst (tegenwoordig ook vele soorten “jassen” in alle kleuren en maten te koop) waardoor de YAB op de lijn uniek is ongeacht opdruk.

Vraag 5: Ik ben veganist en dus tegen leder hebben jullie ook een stoffen uitvoering?
Antwoord: Speciaal voor mensen die problemen hebben met leder hebben wij een nylon uitvoering.

Vraag 6: Hoe kan YAB nu helpen tegen loslopende honden?
Antwoord: Helaas kan een YAB hier niks aan doen.  YAB kan helaas niks doen aan mensen die hun hond los laten lopen op plaatsen waar dit niet is toegestaan, deze mensen moeten, zo vinden wij, zelf zoveel fatsoen en respect hebben dat ze uit zichzelf rekening houden met een medehondenbezitter, en zeker een medehondenbezitter waarvan de hond een YAB draagt! Onze YAB is een herkenningsteken wat als hulpmiddel kan worden ingezet, helaas is onze YAB géén wondermiddel maar wel een heel erg goed effectief en doeltreffend hulpmiddel!

Vraag 7: Ik wil graag helpen om YAB bekend te maken, kan ik flyers krijgen?
Antwoord: We krijgen vaak aanvragen voor het opsturen van flyers. Om zo efficient mogelijk te werken en de kosten laag te houden doen wij de enveloppen vullen met flyers tot het maximum gewicht wat per postzegel mag worden verzonden;

1 postzegel = 4 flyers  2 postzegels = 15 flyers  3 postzegels = 34 flyers  4 postzegels = 84 flyers

Wij stellen het erg op prijs dat u bijdraagt aan het bekend maken van de Yellow Alert Bone.
U kunt hier ook de bestanden van de flyers downloaden en ze zelf printen om uit te delen of op te hangen.

flyer 10,4×10,4 voorkant uitdeelflyer

 

flyer 100×210 voorkant 2.0 yellowalertbonezwart wit

flyer 100×210 voorkant 2.0 yellowalertbone andere tekst20000stuks

poster a4 ontwerp 2

poster a4 ontwerp 1zwartwit

uitdeelbriefjes te dowloaden

 

 

Vraag 8: Op welke afstand is YAB al zichtbaar?
Antwoord: Wij hebben dit zelf al diverse malen uitgetest, met onze eigen honden, en YAB is écht al zichtbaar op een ruime 50 meter afstand. Men ziet dan al absoluut iets fluoriserend geels aan de hondenlijn hangen, maar het is dán nog niet zichtbaar dat het een botje is. Dit maakt verder ook niet uit of u het botje dan al herkent op een ruime 50 meter afstand, het gaat erom dat u YAB, dat u al iets fel fluoriserend geels ziet hangen, al vanaf die afstand  en aan de hondenlijn ziet hangen zodat u vanaf dát moment ook al weet dat u rekening met houden en RUIMTE en AFSTAND moet geven aan de hond die met zijn baasje komen aangewandeld, omdat de hond een YAB aan de hondenlijn heeft hangen en er dus een reden is waarom er om ruimte en afstand wordt gevraagd voor de hond door zijn baasje, ongeacht de reden hiervoor!

En YAB is écht al vanaf die afstand goed zichtbaar vanwege zijn echte goede fluoriserende gele kleur, YAB blijkt zelfs ‘s-avonds in het donker óók goed zichtbaar te zijn. Dit hebben we zelf ervaren maar dit hebben we ook inmiddels van veel klanten gehoord, die daar extra blij mee zijn want dan werkt YAB ook in het donker waar YAB voor gebruikt dient te worden!